عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد

خروج اشغالگران ترکیه؛ شرط دمشق برای دیدار اسد با اردوغان

خروج اشغالگران ترکیه؛ شرط دمشق برای دیدار اسد با اردوغان وزیر خارجه سوریه از شرط این کشور برای دیدار رئیس جمهور آن با همتای ترکیه‌ای خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. «فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه گفت که این کشور از عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین حمایت می‌کند و ارتش روسیه نیز پیروزهای بزرگی محقق می‌کند.

 

المقداد در مصاحبه با شبکه روسیا‌ الیوم، درباره عادی‌سازی روابط سوریه و ترکیه نیز گفت: «دمشق هرگز روابط خود با ترکیه را که اراضی سوریه را اشغال کرده است، عادی نخواهد کرد».

 

وی افزود که دیدار «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای او نیز بستگی به خروج نیروهای این کشور از اراضی سوریه دارد.

 

المقداد دیدار اسد با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان در حاشیه اجلاس سران عرب در جده را بسیار صمیمی و بیانگر روابط تاریخی بین عربستان و سوریه در زمینه‌های مختلف توصیف کرد.

 

وی تصریح کرد: «در دوره‌های گذشته نیز ما اختلافاتی داشتیم اما روابط ما به حد قطع ارتباط نرسید و آنگونه که ولی‌عهد سعودی نیز گفت این احساس وجود دارد که آینده درخشان است و روابط به روال عادی بازگشته است».

 

وزیر خارجه سوریه با اشاره به بهانه‌تراشی رژیم صهیونیستی برای بمباران مناطقی از این کشور نیز با اشاره به اینکه ادعاهای این رژیم کذب محض است، درباره تداوم جنایت‌ها و تجاوزات آن هشدار داد.

 

المقداد همچنین از احیای روابط عربستان و ایران استقبال کرد و گفت: «آن کس که برای منطقه شر و بدی را می‌خواهد آمریکا، اسرائیل و ابزارهای آن در منطقه و خارج از آن است، دمشق علاقه‌مند به روابط بیشتر بین کشورهای عربی و تهران است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار